Inspiration

NYHETER, TRENDER, TIPS & RÅD

Ledarskap som gör skillnad i osäkra tider

I osäkra tider har du som ledare ett extra viktigt ansvar för att tänka strategiskt, säkra att handlingsplaner genomförs och att information når ut till medarbetare när de behöver känna trygghet. Ditt ledarskap kan göra stor skillnad.

Läs mer
Kom igång med innovationsarbetet

Låter det komplicerat att arbeta med innovationsutveckling? Det behöver det inte vara. Som med allt annat nytt gäller det bara att ta första steget. Med kunskap och träning är du sedan igång.

Läs mer
Hållbarhet – allt viktigare för en bra kundupplevelse

I en tid av oförutsägbarhet och förändring gäller det att särskilja sig och göra skillnad i kundernas och medarbetarnas ögon. Verksamheter där kunden får ett tydligt intryck av samhällsansvar och hållbarhetsarbete visar starka kopplingar till varumärkes positiva identitet och kundnöjdhet.

Läs mer

Vi rapporterar och inspirerar

På Vascaia följer vi löpande intressant utveckling inom våra arbetsområden. Ta del av senaste nytt, smarta tips, djuplodande fakta och lättsmält kuriosa – allt som kan inspirerar till att lyfta verksamheten och varumärket till nästa nivå. Vi lägger gärna och ofta det viktiga filtret hållbarhet på varje område och fråga.

Kontakta oss!

Har du frågor om vårt erbjudande? Önskar du mer information om våra delområden? Vill du veta mer om hur vi gör jobbet i praktiken och vilket resultat du kan förvänta dig? Hör av dig!
info@vascaia.se