Om oss

KONSULTER INOM VERKSAMHET, ORGANISATION & KOMMUNIKATION

Konsulttjänster med hållbara förtecken

Vascaia hjälper våra kunder att leda och utveckla sin verksamhet. Vi gör det med hjälp av specialiserade konsulter med erfarenhet från näringsliv, myndigheter, kommuner och statliga bolag. Vi har genomfört uppdrag för fler än 500 företag och organisationer inom olika områden.

Vårt team inom Affär & verksamhet har fokus på att hjälpa företag och organisationer till effektiv styrning och att öka sin innovationsförmåga för att generera en bättre affär. Inom Ledarskap & organisation fokuserar vi på ledning,  engagemang och att uppnå mätbara resultat. Varumärke & kommunikation stödjer verksamheter med strategisk kommunikation, internt och externt – från strategier till genomförande. Inom alla områden är hållbarhet en viktig dimension att beröra och utnyttja. Med gröna förtecken fångar vi upp fler möjligheter.

Bolagsledning

Birgitta Meijer, 0706 777 987, birgitta.meijer@vascaia.se
Lena Gorringe, 0709 992 198, lena.gorringe@vascaia.se

”Vascaia värnar om förtroendefulla, långsiktiga kundrelationer och prioriterar alltid verklig kundnytta. Vi ser innovation som en viktig drivkraft till förändring, det gör vårt erbjudande unikt.”

 

Solid kundbas & goda exempel

Exempel på uppdragsgivare:
Almi, Bostadsbolaget i Göteborg, Bostadsförmedlingen, Clas Ohlson, Danderyds kommun, Ericsson, Exportkreditnämnden, FAR, Handelsbanken, Haninge kommun, HSB, ISOF, IUC-Syd, Jernhusen, Lantmäteriet, Lidingö Stad, Nacka kommun, Post Nord, Probi, RISE, Setra Group, Siemens, Signalisten, Skanska, Transportstyrelsen, Täby kommun, Vattenfall, Växtzon Mälardalen, Westinghouse.

Bolagshistorik

Vascaia grundades 1997 som ett modernt nätverk för konsulter med olika inriktningar och erfarenheter. 2015 konsoliderades Vascaia och vårt fokus är värdedriven utveckling för våra uppdragsgivare.

Våra kunder finns både i näringsliv och offentlig sektor. Vi har egna ramavtal och finns även som underkonsult i ramavtal där uppdragsgivare kan avropa tjänster för utveckling av verksamheter och organisationer, interimslösningar och IT-tjänster.

Konsultbolaget drivs i dag av Birgitta Meijer och Lena Gorringe som båda arbetar som konsulter i företaget.

 

Vascaia & hållbarhet

Hållbarhet löper som en grön tråd genom vår verksamhet. Inom affärsutveckling och innovation avser många uppdrag just hur verksamheter och tjänster kan göras mer hållbara. Vi lägger även ett hållbarhetsfilter på de flesta övriga uppdrag.

Konsulter vid Vascaia

Vascaia har ett kompetent team av konsulter med gedigen kunskap inom sina respektive områden och erfarenhet av uppdrag inom näringslivet, offentlig sektor, myndigheter och organisationer. Här hittar du alla våra konsulter.

Vi hörs!

Låt oss knyta kontakt – slå en signal eller hör av dig via mail.
VASCAIA  |  08 714 55 55  |  INFO@VASCAIA.SE