Vi bidrar med kunskap, inspiration & praktisk erfarenhet

till organisationer som vill öka förmågan att utvecklas i takt med sin omvärld

Vad våra kunder behöver hjälp med varierar.

En del vill utveckla sina affärsprocesser, vässa strategier och affärsplaner eller få ledningsgrupp, ledare och medarbetare att fungera effektivare. En del vill förbättra effektiviteten i sina stödprocesser, hitta smartare arbetssätt eller genomföra förändringar som ger verklig nytta. En del vill boosta teamet med specialiserad kompetens eller kapa arbetstoppar för att möta tuffa deadlines.  Andra vill implementera ökat kundfokus, kundupplevelsestrategi och interna processer som stödjer kundens värdeskapande processer.

Att omvandla kunskap till värde är
kärnan i hela vår verksamhet

Vår roll är att bidra med nytänkande och att hjälpa företag och organisationer med att vässa sina verksamheter för att komma vidare. Oavsett uppdrag har vi stor nytta av vår breda kompetens och av samarbeten som ger oss tillgång till smarta verktyg och beprövad metodik.

Med snart 20 års verksamhet och många nöjda kunder inom såväl näringsliv som offentlig sektor kan vi ofta erbjuda en genväg till de bästa lösningarna.
Där ett uppdrag slutar tar ofta ett annat vid.

Affär & verksamhet
Innovation

Vårt team inom affärs- och verksamhetsutveckling har fokus på att hjälpa organisationer och företag att öka sin innovationsförmåga.

Innovation
Nya kundvärden

Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er att skapa en bestående innovationsförmåga som ger nya kundvärden och ökar affärsnyttan.

Life Science
Customized approaches

We create cost-effective solutions within life science through customized approaches using our knowledge and long experience in the pharma industry.

Effektiv organisation
Dynamiskt ledarskap

Grunden i framgångsrika företag är ett gott ledarskap där kommunikation är den röda tråden. Vascaia bidrar till att öka organisationers handlingskraft och effektivitet.

Kommunikation
Ett starkare varumärke

Vi har specialister inom både extern och intern kommunikation. Vi arbetar med strategier, rådgivning och operativt för våra kunders räkning.

Vad kunderna säger

Utvalda uppdrag

Några av våra senaste projekt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Tveka inte att kontakta oss!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

In English

Sedan 1997 har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att leda och utveckla sina verksamheter. Vi har specialiserade konsulter med lång och bred erfarenhet från näringsliv, myndigheter, kommuner och statliga företag.