Om Vascaia

Lär känna oss bättre
Ask More Questions

Gedigen erfarenhet

I vårt konsultbolag finns specialiserade konsulter med lång och bred erfarenhet från näringsliv, myndigheter, kommuner och statliga företag. Och vi slutar aldrig att utveckla oss själva för att möta omvärldens behov och förväntningar.

Image

Bred spännvidd

Under åren har vi genomfört uppdrag för mer än 500 företag och organisationer. Uppdragens karaktär har en bred spännvidd – från strategi, vision och målbild, förändringsprocesser, utveckling av ledare, grupper och individer, intern och extern kommunikation varumärke, krishantering m m.
bolagshistorik

Solid kundbas

Några exempel är Setra Group, Post Nord, BSH Nordic, Lantmäteriet, Transportstyrelsen, Ericsson, Skanska, Karlstadsbuss, Kalmar Länstrafik (KLT), TeliaSonera, Coor Service Management, Microsoft, Fujitsu, Exportkreditnämnden (EKN), Svevia, Karlskrona kommun, Huawei, Länsförsäkringar, Folksam, HSB i Stockholm.

Om ledningen

Vascaia betyder ”Va ska ja” på skånska (”vad ska jag göra” på svenska) och drivs sedan 2015 av två skånska managementkonsulter vars mission är värdeskapande i affärer, verksamheter och organisationer. Utveckling, nytänkande och kunskapsförmedling genomsyrar vårt förhållningssätt.

 • Eva Bengtsson (till vänster i bild)

  Partner

  Jag brinner för att utveckla människor och verksamheter. Med mångårig erfarenhet från näringslivet med fokus på utveckling av affär, verksamhet och människor och 16 år i konsultrollen har jag samlat på mig en stor mängd kunskap och insikter som jag gärna delar med mig. Mina första kontakter med Vascaia hade jag redan 2005. Det är spännande att ha varit med om den resa som bolaget har gjort till en verksamhet med specialiserade konsulter som levererar tjänster med högt kundvärde och ett stort inslag av nytänkande och innovation.

  eva.bengtsson@vascaia.se
  070 – 298 6169

 • Birgitta Meijer (till höger i bild)

  Partner

  Efter 15 år i ledande befattning inom området marknadsföring och affärsutveckling började jag min konsultbana inom organisations- och ledarutveckling. 2007 korsades min och Vascaias vägar. Det känns bra att kunna omsätta min erfarenhet och kunskap till praktiskt nytta för våra kunder och hjälpa ledare att driva utmanande förändringar. Det har varit inspirerande och  utvecklande att ha fått vara en del av Vascaias förändringsresa.

  birgitta.meijer@vascaia.se
  0706- 777 987

Bolagshistorik

Vascaia grundades 1997 som ett modernt nätverk för konsulter med olika inriktningar och erfarenheter. Idag är vi ett tjugotal konsulter som samverkar i olika typer av uppdrag och projekt. Vid behov adderar vi in specifik kompetens i kunduppdrag. Våra kunder finns både i näringslivet och offentlig sektor. Vi har egna ramavtal och finns även som underkonsult i ramavtal där uppdragsgivare kan avropa tjänster för utveckling av verksamheter och organisationer, interimlösningar och IT-tjänster.

2015 konsoliderades Vascaia och vårt fokus är värdedriven utveckling för våra kunder. Konsultbolaget drivs idag av Eva Bengtsson och Birgitta Meijer, båda arbetar som managementkonsulter.

0
+ Kunder
0
Års erfarenhet
0
Koppar kaffe
0
Konsulter

Något du undrar över?

Tveka inte att kontakta oss!

In English

Sedan 1997 har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att leda och utveckla sina verksamheter. Vi har specialiserade konsulter med lång och bred erfarenhet från näringsliv, myndigheter, kommuner och statliga företag.